Moderator: ukulele
niezgorsza, w sumie kontynuuja to co zaczeli na Antidote, ale chyba jest odrobine gorsza od Antidote, ale moze to dlatego, ze jeszcze jej porzadnie nie przesluchalem ;)Meathris wrote:ja juz krasc z sieci tych nowinek nie nadazam :D
dobra?
Shinso wrote:niezgorsza, w sumie kontynuuja to co zaczeli na Antidote, ale chyba jest odrobine gorsza od Antidote, ale moze to dlatego, ze jeszcze jej porzadnie nie przesluchalem ;)
nie za dobrze, ale tez nie za zle. w sumie prawda, lepsze to niz darkness and hope i inne tego typu baterflaj efixy, ale to nie to co stary, dobry moonspell ;)Meathris wrote:Hmm, to nie za dobrze, bo dla mnie Anti byla taka... nie wiem, szybko mi sie osluchala mimo tego, ze uwazam material za ganz zgrabny (sama nie rozumiem ocb, ale chociaz pudelko ladne, i naklejki :D). Ukradne jak tylko obadam skads k44 ;P
e no wybacz, Skeleton Skeletron jeszcze byl dobry, potem sie skisilo :PMeathris wrote:I mowi to osoba, ktora w recently played tracks ma nowy Tiamat ;>
Sssszloft! ;>Meathris wrote:SSsal ;>
a siur, ze znam. musze obciagnac swoja droga. a co do MA to mezzanine dobre, ale juz 100th window to kiszkowate.Z takich spiacych klimatow obadaj jeszcze Massive Attack 'Mezzanine' jak nie znasz
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest