Wakacje....wAkAcJe.... WakAcjE....

Czyli tzw: "Rozmowy w toku" tematy ktore nie pasuja do innych kategorii jak juz musicie, to umieszczajcie je właśnie tu;

Moderator: ukulele

Postby PaTi_ on Jul 07 2008 20:02:36

Praca powiadasz? Ja nie wyobrażałam sobie że opiekowanie dziećmi może być takie męczące... Po całym dniu marzę tylko o tym żeby znaleźć się w swoim łóżku w luce pod sufitem^^

A może ktoś z was pisałby się na jakiś mały trip w góry we wrześniu?
Nie w poznaniu leży szczęście, lecz w dążeniu do niego.[E.A.Poe]
PaTi_
brokół z masełkiem

Postby Dagon on Aug 03 2008 22:50:37

Myśmy wrócili właśnie z gór.... Fajnie było.. na wypad byśmy pewnie się pisali ale tyle wyjazdów w wakacje sie nazbierało, że kurde... z kasą krucho :(
Image
Dagon
weeeee~!

Postby PaTi_ on Aug 19 2008 20:26:07

Ja w każdym razie zamierzam pojechać na początku września do czeskiego Skalnego Miasta bo tam i pięknie, i tanio :)
PaTi_
brokół z masełkiem

Postby Poli on Aug 28 2008 23:54:26

Już wakacje bliżej końca niż początku... Ale jeszcze miech!

Pati, a ty kiedy dokładnie w te góry?
Krew nasza z Kaina płynie
Klątwą obłożona przez Boga,
a błogosławieństwem od Lilith
Poli
Poli-cjantka ;]~~

Postby Iria on Aug 29 2008 14:50:19

jak Bóg da urlop i pogodę to w tatry w okolicach 20 września...a! i miejsta w schroniskach jak da ;]
Iria
Minigun

Postby Dagon on Aug 30 2008 19:07:53

No to powodzenia :D Schroniska rox ;] Opisz jak bylo po powrocie.
Image
Dagon
weeeee~!

Postby PaTi_ on Sep 05 2008 14:18:31

Poli wrote:Pati, a ty kiedy dokładnie w te góry?

Z górami jednak wyszła lipa bo nie udało mi się kupić samochodu a pociągami tam do Czech jechać bez sensu... Jedynie co mi pozostało to chyba tylko jechać na ściankę wspinaczkową do Łodzi^^ No i wszakże w mieście gdzie studiuję do gór blisko... Hmm, wakacji zostały jeszcze te 3 tygodnie więc może i coś z naszymi polskimi wyjdzie, ale zapeszać nie będę. A co Poli, pisałabyś się na Tatry? :)
PaTi_
brokół z masełkiem

Postby Poli on Sep 06 2008 11:09:43

Jak nie pojade nigdzie z przyjaciółką to czemu nie :) Ale ona wymyśliła jakiś chytry plan na końcówkę wakacji i na razie nie chce mi go zdradzić.
Krew nasza z Kaina płynie
Klątwą obłożona przez Boga,
a błogosławieństwem od Lilith
Poli
Poli-cjantka ;]~~

Re: Wakacje....wAkAcJe.... WakAcjE....

Postby Iria on Sep 13 2008 11:22:13

Bóg nie dał schronisk wolnych ale dał mały urlop wiec mimo to jadem w tatery...jak pogody nie da to też jadę.... tyle że muszę wygrzebać mój różowy kożuch XD

btw. błękit bijący z ekranu poraził... myślę że róż mógł by znacznie upośledzić wzrok ;>
mrrrrrruuuuu
Iria
Minigun

Postby Iria on Sep 27 2008 16:52:01

no i ja żem wróciła ze starych poczciwych, zaśnieżonych, zamglonych tatr...było< jak zawsze w tatrach> przecudownie i przepięknie a zejście <a raczej zjazd na tyłkach po bialusim śniegu> FENOMENALNY! Polecam, podłoga w schroniskach do usług;]
mrrrrrruuuuu
Iria
Minigun

Postby PaTi_ on Aug 22 2009 22:19:31

Pierwszy wpis w 2009 roku, yeah! :D Natknęło mnie strasznie, że aż tu weszłam, ale co zrobić^^

Niczego ambitnego tu pisać nie zamierzam. A na wakacjach byłam na praktykach w Darłowie, a obecnie kursuję ciągle między Krakowem i Bełchatowem. W połowie września szykują się jakieś Włochy. A co u was? Może jakiś zlot w pierwszej połowie września? ;P
PaTi_
brokół z masełkiem

Postby Dagon on Aug 23 2009 20:42:24

Z tych fajniejszych rzeczy, to z Ake zaliczyliśmy Bieszczady. Fajna pogoda była, aż skóra złaziła (złazi nadal :( ). Poza tym jakoś tam idzie....
Zlot? Co proponujesz?
Image
Dagon
weeeee~!

Postby PaTi_ on Aug 23 2009 21:44:00

Proponowałabym tak jak wcześniej (to znaczy rok temu) było proponowane Warszawę, ponieważ i większość z was tam przebywa, i ogólnie dobry dojazd zewsząd. Najlepiej w terminie 4-14 września, ew. po 26-tym (tam w środku jest tenże właśnie wyjazd do Italii). Ciekawe tylko, czy są jeszcze jacyś chętni^^

Ew. jakieś inne propozycje miejsca? Chociaż mnie Warszawa wydaje się najodpowiedniejszą. No chyba że Katowice? :P Nigdy jeszcze nie byłam w tym brzydkim mieście :D
PaTi_
brokół z masełkiem

Postby Fenrir on Aug 25 2009 20:11:28

I patrzcie na co się człowiek może natknąć, jak mu się nudzi przed kompem po drugiej stronie łoceanu... heh u mnie nuda, a tu życie towarzyskie kwitnie... choć przyznam, że mimo wszystko najlepszym zawsze dostępnym do picia towarzyszem w czasie wakacji jest własna dobrze zaopatrzona lodóweczka... jeżeli kogoś natchnie na chlanie i szuka kompanii po 28 sierpnia... zwłaszcza podczas nadchodzącego weekendu - to ja się piszę (o ile linie lotnicze spiszą się na medal i po drodze nie zgubimy silnika i paru pasażerów w tym mojej (nie)skromnej osoby) Ponadto w nadchodzącym miesiącu zapowiada mi się kampania wrześniowa (oby się zdarzył jakiś cud - wskazane by zdarzył się nad wisłą) a więc w ramach odwiecznej zasady 4xZ szykuje się regularne zapijanie i zapominanie - prawdopodobnie plenerowe. Jacyś chętni??
Image
Fenrir
wilczy analfabeta

Postby Zalewas on Sep 13 2009 1:04:40

Hmm... to może byłby nawet całkiem interesujący pomysł. Proponowałbym jednak wcześniej dorwać Kawika i poprosić go o puszczenie maila do wszystkich zarejestrowanych na forum. Podejrzewam, że mało kto tutaj obecnie zagląda. Pytanie jeszcze, czy nikt od 5 lat maila nie zmieniał ;D
Image

JID: karol.zalewski@4zal.net
GPG: 0x7BAA42D7
Certyfikat: wystawiony przez CAcert Inc.
Zalewas
Tentakl

Previous

Return to Off-Topic Center