chuuuuuj

Czyli wszelakie sprawy administracyjne tegoź 4oom ;] W sprawach technicznych pomaga Opat Kaworu; W sprawach _innych_ czlonkowie zakonu Siostr Sklikanych: Akemi i Shinso; I z duchem waszym;

Moderator: ukulele

chuuuuuj

Postby Shinso on Oct 14 2005 1:31:12

[censored] długie słowo na 'ch', które z przyczyn nie do końca znanych cenzorowi zdobyło sobie niejaką popularność w niektórych kręgach [/censored] <*szczotka>
I like the idea of a "professional troll" though, it gives the idea of a hideous creature hiding under a bridge handing out business cards
Shinso
It's just a flesh wound!

Postby Shinso on Oct 14 2005 1:37:16

i <*narząd męskiego układu rozrodczego>
zaiste, warto od czasu do czasu sprawdzić czy instytucja cenzury ciągle działa :P
I like the idea of a "professional troll" though, it gives the idea of a hideous creature hiding under a bridge handing out business cards
Shinso
It's just a flesh wound!

Postby Poli on Oct 15 2005 14:22:57

<*narząd męskiego układu rozrodczego>
<*narząd żeńskiego układu rozrodczego>
<*szczotka>
Działa ;]
Krew nasza z Kaina płynie
Klątwą obłożona przez Boga,
a błogosławieństwem od Lilith
Poli
Poli-cjantka ;]~~

Postby Zalewas on Oct 16 2005 9:17:15

Ja pier-kurfa-dole - co to do chuja jebanego ma znaczyc? I ide o zaklad, ze system cenzury przepusci, co bardziej wyszukane przeklenstwa :P

Ha! Widzicie? :>
Image

JID: karol.zalewski@4zal.net
GPG: 0x7BAA42D7
Certyfikat: wystawiony przez CAcert Inc.
Zalewas
Tentakl

Postby Shinso on Oct 16 2005 16:53:51

<*szczotka>, <*narząd męskiego układu rozrodczego>, ja <*szukam> <*szczotka> <*narząd żeńskiego układu rozrodczego> <*narząd męskiego układu rozrodczego> ja <*szukam> <*Rurzowa Gómka> XD

(c) Had ;>

<*szczotka>, <*narząd męskiego układu rozrodczego>, ja <*szukam> <*szczotka> <*narząd żeńskiego układu rozrodczego> <*narząd męskiego układu rozrodczego> ja <*szukam> <*Rurzowa Gómka> XD dla porownania
Shinso
It's just a flesh wound!

Postby Axel on Oct 27 2005 16:46:31

Mnie juz nic <*szczotka> na tym pierdolonybm swiecie w pizdu nie zdziwi ;] Jak juz sie budzicie to <*szczotka> zeby poklnac :D Zajebista brygada ;]
Axel
Gorąca parówka :>

Return to Ogloszenia Duszpasterskie